Φανή Παπαθωμά: Αρνητικά τα αποτελέσματα μέχρι τώρα -Συνεχίζονται τα τεστ στο Μουρίκι

Με ανάρτησή της στο facebook πριν λίγη ώρα, η αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά αναφέρει χαρακτηριστικά:Συνεχίζονται οι δειγματοληψίες στο Μουρίκι,με αρνητικά ως τώρα αποτελέσματα.

Σε  κηδεία, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Μουρίκι Θηβών, βρέθηκαν περισσότεροι από 200 άνθρωποι, ανάμεσά τους γυναίκα που έπρεπε να είναι σε καραντίνα και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο.

Αποτέλεσμα; Τέσσερα χωριά σε Θήβα σε… καραντίνα.

Η εν λόγω κηδεία έγινε την περασμένη Κυριακή (27.09.2020) στο χωριό Μουρίκι στη Θήβα. Εκεί βρέθηκε και μια 63χρονη γυναίκα που, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. Αλλά την έσπασε για να πάει στην κηδεία.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μουρικίου, Τάκης Πέτρου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (01.010.2020), αποκάλυψε ότι στην κηδεία της περασμένης Κυριακής είχαν βρεθεί συγγενείς του νεκρού από διάφορα χωριά, ίσως ακόμη και περισσότερα από 200 (!) άτομα και χωρίς να τηρηθεί κανένα μέτρο!

«Χθες ειδοποιηθήκαμε από την αντιπεφερειάρχη που ήρθε με κλιμάκιο, ότι υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού και πως ήταν μάλιστα συγγενείς του θανόντα. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα άτομα είναι θετικά», τόνισε ο Τάκης Πέτρου.

Σχετικά